32 de evenimente, gestionate de pompierii doljeni într-un interval de 24 de ore

Vineri, 23 Octombrie 2020Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

32 de evenimente  gestionate de pompierii doljeni intr un interval de 24 de ore | imaginea 1 În ultimele 24 de ore, echipajele de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltenia” al judeţului Dolj, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la 32 de evenimente, după cum urmează:

  • 31 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;
  • un incendiu izbucnit la vegetație uscată și reziduuri menajere, în municipiul Craiova, cartier Făcăi, unde în urma acestuia au ars aproximativ 500 mp vegetație uscată și aproximativ 500 kg reziduuri menajere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind un foc deschis în spații deschise.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.