Curajul salvează vieți!

Marți, 20 Octombrie 2020Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Curajul salveaza vieti | imaginea 1 Este și cazul domnului I.V. din comuna Sănduleni, care, joi, 15 octombrie a.c., a semnalat prin numărul unic 112 faptul că, în urma unor lucrări specifice desfășurate în zona împădurită a comunei, a descoperit în mod accidental elemente de muniție rămasă neexplodată.

La locul intervenției, s-au deplasat în cel mai scurt timp, specialiștii pirotehniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Mr. CONSTANTIN ENE" al județului Bacău care au identificat, ridicat și transportat muniția în vederea depozitării și distrugerii ulterioare a acesteia.

Se adresează, pe această cale, mulţumiri tuturor factorilor implicați, pentru curajul și întreaga responsabilitate de care s-a dat dovadă și pentru înștiințarea imediată a tuturor instituțiilor competente.

Nu uitați! Aceste muniții rămase neexplodate încă pot face victime! Rămâneți în siguranță! Nu le atingeți și anunțați pompierii, în cel mai scurt timp posibil, când le descoperiți!

Curajul salveaza vieti | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.