Incendiu cu o victimă carbonizată, la o gospodărie din judeţul Galaţi

Marți, 20 Octombrie 2020Galati
Sursa Foto: Facebook ISU Galati

Incendiu cu o victima carbonizata  la o gospodarie din judetul Galati | imaginea 1 Miercuri dimineaţa, 14 octombrie a.c., un apel la 112 a anunțat despre un incendiu la o gospodărie din localitatea Ivești. S-au deplasat de urgenţă două autospeciale din cadrul Gărzii de Intervenție Iveşti.

Când au ajuns la locul evenimentului, incendiul se manifesta cu violenţă la întreaga suprafață a locuinței, la care au ars 80 de metri din acoperişul gospodăriei, a fost distrusă tâmplăria de lemn și mobilierul din toată locuința.

Din păcate, proprietarul în vârstă de 60 de ani a fost găsit carbonizat. Cauza incendiului este in curs de stabilire.

SIGURANȚA NU ESTE UN JOC DE NOROC!

Sub denumirea RISC - „Siguranța nu e un joc de noroc”, pompierii gălăţeni atrag cu această ocazie atenția asupra pericolului reprezentat de coșurile de fum neverificate/necurățate periodic precum și de instalațiile electrice utilizate cu defecțiuni sau improvizații. Pe timpul sezonului rece, acestea generează cele mai multe incendii la locuințele populației.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.