Incendiu într-o gopodărie, de la jarul nestins de sub cazanul de ţuică

Luni, 05 Octombrie 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Incendiu intr o gopodarie  de la jarul nestins de sub cazanul de tuica | imaginea 1 Vineri, 2 octombrie a.c., în jurul orei 22:55, salvatorii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o anexă gospodărească din localitatea Rachelu, comuna Luncavița.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Până la sosirea pompierilor militari la locul intervenției, incendiul a fost localizat de către echipajul SVSU Luncavița.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 2 ore și 30 de minute, pompierii eliminând pericolul de extindere la locuință. În urma incendiului a ars anexa gospodărească cu bunurile din interior, dar din fericire, nu au fost înregistrate victime. Evenimentul s-a produs de la jarul nestins de sub cazanul de țuică aflat în apropierea anexei.

Deoarece în această perioadă, riscul producerii incendiilor este crescut, fie de la cazanul de țuică, fie de la pregătirea altor conserve pentru iarnă, oamenii neglijează focul, care într-o clipă poate distruge o gospodărie. Pentru a se evita astfel de evenimente, este foarte important ca jarul rămas să fie stins cu apă din abundență.

Incendiu intr o gopodarie  de la jarul nestins de sub cazanul de tuica | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.