Incendiu la anexe gospodăreşti, cu pericol de extindere la vecinătăţi

Sâmbătă, 03 Octombrie 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Incendiu la anexe gospodaresti  cu pericol de extindere la vecinatati | imaginea 1 În cursul serii de luni spre marţi, 29 septembrie a.c., pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Săliște au fost solicitați să intervină în localitatea Săliște, unde izbucnise un incendiu la acoperișul unor anexe gospodărești cu pericol de extindere și la vecinătăţi.

În cel mai scurt timp salvatorii au ajuns la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru localizarea și lichidarea incendiului care se manifesta generalizat la acoperiș, pe o suprafață mare.

Pompierii militari sibieni au intervenit aproximativ patru ore pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta.

Au ars acoperișul anexelor și podul comun al acestora pe o suprafață de aproximativ 200 mp, precum și 5 mc de scândură și bunuri de uz gospodăresc.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. Important de precizat este faptul că nu au fost semnalate victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.