Incendiu puternic la o casă din judeţul Hunedoara

Luni, 26 Octombrie 2020Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu puternic la o casa din judetul Hunedoara | imaginea 1 Pompierii Detaşamentului Hunedoara şi ai subunităţilor din Bretea şi Toteşti au acţionat, în noaptea de joi spre vineri, 23 octombrie a.c., pentru stingerea unui incendiu ce a distrus acoperişul unei case cu o suprafaţă de aproximativ 300 metri patraţi. Echipele de intervenţie, alcătuite din 16 pompieri, au acţionat cu 3 autospeciale de stingere, o autoscară şi o ambulanţă SMURD.

La sosire, pompierii au găsit un bărbat de 29 de ani ce prezenta arsuri la un picior, produse în timp ce încerca să oprească arderea care s-a generalizat la acoperiş. Bărbatul a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la UPU Haţeg.

În incendiu a fost distrus acoperişul şi afectat al doilea etaj al imobilului. După stingerea incendiului, pompierii au concluzionat că arderea a fost iniţiată în camera tehnică din cauza unei defecţiuni apărute la centrala termică pe lemn.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.