Incendiu violent la o casă, din cauza coşului de fum deteriorat

Luni, 26 Octombrie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Incendiu violent la o casa  din cauza cosului de fum deteriorat | imaginea 1 Joi, 22 octombrie a.c., ora 23.58, două echipaje specializate de stingere din cadrul Secţiei de Pompieri Lehliu Gară au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Luptători, comuna Frăsinet, pentru stingerea unui incendiu de locuinţă, proprietate individuală.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără deschisă şi cu degajare de fum dens la nivelul întregului imobil, existând risc de extindere a arderii şi la alte bunuri materiale aflata în imediata apropiere.

Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară s-au deplasat rapid la această intervenţie, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră şi 40 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza coşului de evacuare a fumului, deteriorat şi neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Pompierii militari au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind astfel salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.