Misiune de salvare la înălțime

Luni, 12 Octombrie 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Misiune de salvare la inaltime | imaginea 1 Sâmbătă dimineaţa, 10 octombrie a.c., pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au fost solicitați prin apel pe numărul de urgență 112 venit din partea unui vecin, să intervină în municipiul Sibiu, strada Rahovei, pentru salvarea unei persoane căzute în apartament, care striga după ajutor.

Forțele ISU Sibiu s-au mobilizat în cel mai scurt timp, astfel încât două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dintre care o autospecială de salvare și intervenție la înălțime, precum și un echipaj SMURD, s-au deplasat la fața locului.

Intervenția a avut loc pe partea exterioară a blocului, la etajul 6. Salvatorii au pătruns în apartament pe geam și au găsit în interior un bărbat de aproximativ 71 de ani, căzut accidental în apartament, fără marcă traumatică. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale bărbatului care a refuzat transportul la spital.

Misiune de salvare la inaltime | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.