Misiune dificilă pentru degajarea unui tânăr căzut într-un siloz

Sâmbătă, 17 Octombrie 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Misiune dificila pentru degajarea unui tanar cazut intr un siloz | imaginea 1 În seara zilei de luni, 12 octombrie a.c., Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate pentru degajarea unei persoane de sex masculin căzute într-un siloz de cereale tip FNC, în localitatea Roșiești Gară, comuna Roșiești.

La sosirea echipajelor de intervenție, victima era căzută în gol aproximativ 15 metri. Peste victimă căzuse și un motor, cu o greutate de aproximativ 25 kilograme.

După aproximativ o oră, victima în vârstă de 24 ani a putut fi scoasă la suprafață. Aceasta prezenta multiple traumatisme la nivelul, capului, membrelor superioare, toracelui, bazinului și membrelor inferioare. Echipajul ambulanței tip C1 (TIM) a început manevrele de resuscitare. După aproximativ 55 minute, medicul de pe ambulanța TIM a fost nevoit să declare decesul victimei.

Circumstanțele producerii acestui accident, precum și cauzele decesului sunt cercetate de specialiștii instituțiilor abilitate în acest sens.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.