Muniţie de război, descoperită în urma unor săpături la canalizare

Sâmbătă, 03 Octombrie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Munitie de razboi  descoperita in urma unor sapaturi la canalizare | imaginea 1 Luni, 28 septembrie a.c., echipa pirotehnică din cadrul ISU Vrancea a executat o misiune în localitatea Obrejița, după ce, în urma unor săpături la rețeaua de canalizare, a fost descoperită muniție de război.

Au fost asanate două proiectile (1 proiectil perforant 75 mm și 1 proiectil exploziv calibru 100 mm). Muniția a fost preluată și transportată în condiții de siguranță la depozitul special amenajat, în vederea distrugerii.

Pompierii vrânceni reamintesc cetățenilor că, pentru prevenirea accidentelor în cazul descoperirii de muniție neexplodată, au obligația să asigure zona, fără a o atinge, deoarece aceasta prezintă încă pericol de explozie și să anunțe imediat evenimentul la numărul unic de urgență 112.

Munitie de razboi  descoperita in urma unor sapaturi la canalizare | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.