O persoană rănită, după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un teren accidentat

Luni, 26 Octombrie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

O persoana ranita  dupa ce s a rasturnat cu tractorul pe un teren accidentat | imaginea 1 Apelul telefonic, care anunța că, în localitatea Viișoara, un bărbat s-a răsturnat cu tractorul, a fost primit la numărul de urgență 112, în dimineața zilei de sâmbătă, 24 octombrie a.c., în jurul orei 08:30. În cel mai scurt timp, spre locul indicat s-au deplasat 3 echipaje de la Stația de Pompieri Vidra, cu 2 autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD.

Pentru a putea ajunge la victimă, pompierii au mers pe jos circa 2 km pe teren accidentat. La fața locului, a fost găsită o persoană, de sex masculin în vârstă de 68 de ani, cu politraumatisme la cap și la membrul superior drept. Persoana a fost aruncată din tractor la momentul în care acesta s-a răsturnat.

Pompierii au stabilizat victima și au predat-o echipajului SMURD, care, ulterior a transportat-o la U.P.U. Focșani.

O persoana ranita  dupa ce s a rasturnat cu tractorul pe un teren accidentat | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.