Operațiune de salvare contracronometru a unei persoane căzute în fântână

Marți, 20 Octombrie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Operatiune de salvare contracronometru a unei persoane cazute in fantana | imaginea 1 În dimineața zilei de duminică, 18 octombrie a.c., în jurul orei 08:15, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați în localitatea Poinenița, comuna Poiana, pentru salvarea unei persoane căzute în fântână.

Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Titu, cu o autospecială de descarcerare și un echipaj de ambulanță SMURD, și cei de la Garda Potlogi, cu o autospecială de intervenție.

A fost o operațiune de salvare contracronometru, în care salvatorii au intervenit prompt și au reușit ca în circa 10 minute să extragă victima la suprafață. Este vorba de un bărbat de 69 ani, căzut într-o fântână cu diametrul de 1m, la o adâncime de cca. 8 m și care se afla în apă până la brâu.

După ce a fost extrasă de pompieri, victima a fost preluată de echipajul de ambulanță SMURD, iar după acordarea asistenței medicale de urgență a fost transportată la UPU Târgoviște.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.