Persoană rătăcită în pădure, după ce a plecat la cules de ciuperci

Luni, 26 Octombrie 2020Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Persoana ratacita in padure  dupa ce a plecat la cules de ciuperci | imaginea 1 Luni, 19 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 64 ani, din comuna Caşin, s-a rătăcit în pădurea de pe raza comunei Mănăstirea Caşin.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că bărbatul în cauză a mers împreună cu un alt bărbat de 70 ani, în pădurea de pe raza comunei Mănăstirea Caşin pentru a culege ciuperci, iar în jurul orei 17.00, s-au despărţit în punctul “Cascada Buciaş”.

La nivelul comenzii Poliţiei Municipiului Oneşti a fost constituit şi organizat dispozitivul de căutare, acesta fiind format din poliţişti, pompieri, jandarmi, reprezentanţi ai Ocolului Silvic, voluntari, doi câini de vânătoare, precum şi elicopterul Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., peste 50 de forţe angrenate în căutarea bărbatului rătăcit.

După aproximativ 19 ore, bărbatul în cauză a fost găsit şi condus la domiciliul său.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.