Pompierii adjudeni au salvat un câine căzut într-o fântână dezafectată

Vineri, 23 Octombrie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Pompierii adjudeni au salvat un caine cazut intr o fantana dezafectata | imaginea 1 Marţi dimineaţa, 20 octombrie a.c., în jurul orei 08.40, un apel la numărului unic 112 solicita intervenţia pompierilor militari în cartierul Adjudu Vechi din municpiul Adjud, pentru salvarea unui câine căzut într-o fântână dezafectată, aflată în apropierea Școlii Gimnaziale.

La adresa indicată de apelant a fost mobilizat de urgenţă, un echipaj al Secției de Pompieri Adjud, cu o autospecială de intervenție dotată cu echipamente specifice de salvare din medii ostile.

După evaluarea situației, unul dintre pompieri, asigurat cu cordițe de ceilalți membri ai echipajului, a coborât în fântâna adâncă de aproximativ 25 metri, în care animalul stătea parţial în apă, reuşind în câteva minute, să-l scoată, în siguranță, la suprafaţă.

Pompierii adjudeni au salvat un caine cazut intr o fantana dezafectata | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.