Respect, Plutonier adjutant Oprea Aurel şi Maior Nedelea Cristian!

Luni, 26 Octombrie 2020Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Respect  Plutonier adjutant Oprea Aurel si Maior Nedelea Cristian | imaginea 1 Joi, 22 octombrie a.c., în jurul orei 07:30, un accident de circulație s-a produs pe D.N. 6, între Ișalnița şi Craiova, unde o autoutilitară de transport marfă a intrat în coliziune cu partea din spate a unui autocamion.

Evenimentul a fost observat de plutonier adjutant Oprea Aurel, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, care se deplasa către serviciu. Subofițerul a oprit imediat şi a anunţat evenimentul la numărul de urgenţă, oferind toate datele necesare operatorilor 112 din județul Dolj.

"Ce s-a întâmplat? Trebuie să le acordăm ajutorul până la sosirea colegilor!", sunt câteva cuvinte pe care colegul de la jandarmi le-a auzit. Erau rostite de maior Nedelea Cristian, comandantul Secției de Pompieri Craiova, care se deplasa către sediul subunităţii din Ișalnița.

Nenumăratele situaţii întâlnite în carieră de către colegul de la jandarmi, dar și experiența profesională a ofițerului din cadrul I.S.U. Dolj, au făcut ca aceștia să intervină prompt.

Cei doi au ajutat conducătorul auto să iasă din autoutilitară şi au comunicat permanent cu persoana care se afla încarcerată pe locul pasagerului din față, până la sosirea echipajelor medicale. "Nu putem rămâne impasibili la suferința sau necazul semenilor noștri. Am facut tot ce se putea face și totul e bine când se termina cu bine.", au spus cei doi.

Respect  Plutonier adjutant Oprea Aurel si Maior Nedelea Cristian | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.