Un bărbat şi-a găsit sfârşitul într-o fântână

Sâmbătă, 17 Octombrie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Un barbat si a gasit sfarsitul intr o fantana | imaginea 1 Un bărbat din Reviga şi-a găsit sfârşitul într-o fântână. Dispariţia lui a fost observată încă din zorii zilei de duminică, 11 octombrie a.c., însă rudele acestuia au alertat forţele de intervenţie în cursul serii, când l-au văzut căzut în fântâna dezafectată.

În ajutorul victimei s-au deplasat forţe de la Detaşamentul de Pompieri Slobozia cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit fără suflare, asfixiat în mâlul din fântâna adâncă de circa 10 m. Persoana a fost scoasă rapid de pompieri cu mijloacele din dotare, însă nu i-a mai putut fi salvată viaţa.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.