Vârstnică găsită carbonizată, în locuinţa cuprinsă de flăcări

Vineri, 23 Octombrie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Varstnica gasita carbonizata  in locuinta cuprinsa de flacari | imaginea 1 Miercuri dimineaţă, 21 octombrie a.c., pompierii de la Detașamentul Pucioasa au fost alertați, prin apel 112, despre producerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Vulcana Băi, deplasându-se imediat la locul evenimentului cu 3 autospeciale de intervenție și un echipaj SMURD.

Se pare că incendiul a fost observat și anunțat târziu de către vecinii din zonă, salvatorii găsind incendiul generalizat la întreaga construcție (casă duplex, P+1 și mansardă). Incendiul a fost localizat, iar pompierii au acționat pentru înlăturarea efectelor acestuia.

A fost o intervenție dificilă, de durată, din cauza temperaturii foarte ridicate degajate și a sarcinii termice mari, locuința având pereții interiori și planșeele confecționate din lemn (care s-au prăbușit în timpul incendiului), în interiorul acesteia existând și mult material combustibil (mobilier și o cantitate impresionantă de cărți).

Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu o victimă, o femeie în vârstă de 70 ani, găsită decedată (carbonizată) în interiorul locuinței. Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.