Alertă pe viitoarea rută ocolitoare a Bacăului!

Joi, 26 Noiembrie 2020Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Alerta pe viitoarea ruta ocolitoare a Bacaului | imaginea 1 În data de 23 noiembrie a.c., echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Mr. CONSTANTIN ENE" al județului Bacău a fost solicitată să intervină în comuna Hemeiuș, sat Lilieci, pe ruta ocolitoare a municipiului Bacău, la kilometrul 0+700 de metri.

În urma lucrărilor specifice de amenajare a fost descoperit un element de muniție rămas neexplodat, provenit din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Muniția a fost identificată și ridicată în siguranță de către specialiștii pirotehniști pompieri și depozitată în vederea distrugerii.

Având în vedere riscul la care cetăţenii se pot expune ori de câte ori întâlnesc astfel de elemente periculoase, pompierii băcăuani reamintesc faptul că este interzis să le atingeți, sau să le mișcati din locul în care au fost descoperite, precum și de faptul că aveți obligația legală de a anunța în cel mai scurt timp despre acest aspect. De cele mai multe ori acest lucru poate face diferența între viață și moarte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.