Au salvat un câine nevăzător căzut într-un lac

Joi, 26 Noiembrie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Au salvat un caine nevazator cazut intr un lac | imaginea 1 Pompierii giurgiuveni iubesc animalele și fiecare misiune pe care o au pentru salvarea acestora este specială.

Luni, 23 noiembrie a.c., l-au întâlnit pe Slash, un Saint-Bernard nevăzător. Din cauza problemelor pe care le are la ochi, cel mai probabil, câinele nu a văzut că se află pe malul abrupt al unui lac de agrement și a căzut în apă. S-a întâmplat în jurul prânzului, în localitatea Mihai Vodă.

Deși era foarte speriat de ceea ce i se întâmplă, acesta a avut încredere în pompierii care au coborât pentru a-l scoate din apă și s-a ghidat după vocea lor până când a ajuns într-un loc în care s-a simțit în siguranță.

În cel mai scurt timp, câinele a ajuns la stăpânul său, care a urmărit cu sufletul la gură întreaga acțiune de salvare. Pentru pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal a fost o misiune inedită, de care își vor aminti mult timp de acum înainte.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.