Au scos un bărbat prins sub un mal de pământ, săpând și cu mâinile goale

Vineri, 20 Noiembrie 2020Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Au scos un barbat prins sub un mal de pamant  sapand si cu mainile goale | imaginea 1 "Să vă dea Dumnezeu sănătate, oameni buni!" Salvatorii bârgăuani au primit cea mai mare răsplată de la un bărbat pe care au reușit să îl scoată de sub un mal de pământ. Era în viață, conștient și le-a putut mulțumi.

S-a întâmplat în după-amiaza zilei de luni, 16 noiembrie a.c., iar pompierii, și cu ajutorul câtorva localnici și muncitori, au reușit să-l salveze, săpând și cu mâinile goale.

"Inițial era acoperit de pământ până la gât și nu putea să reacționeze. Ne era frică să nu-l pierdem! Tot timpul am vorbit cu el. Am săpat încontinuu, dar și el ne-a ajutat! Nu s-a dat bătut!"

Ușor, ușor, pe măsură ce au reușit să îl elibereze, bărbatul a început să își revină în simțiri. Iar la final, când l-au pus pe targă, le-a făcut un semn cu mâna să se apropie...Voia...doar să le mulțumească!

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud doresc și ei să le mulțumească salvatorilor, pentru că asta şi sunt! Salvatorii Gărzii de Intervenție Prundu Bârgăului!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.