Casa a ars din temelii din cauza unui scurtcircuit electric

Marți, 24 Noiembrie 2020Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Casa a ars din temelii din cauza unui scurtcircuit electric | imaginea 1 Un incendiu devastator s-a produs la o casă din localitatea Buzoești. S-au deplasat pentru localizarea și stingerea incendiului pompierii din cadrul Secției Costești, cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

La momentul sosirii echipajelor de intervenție, flăcările se manifestau puternic în interiorul locuinței și la acoperișul acesteia, cu posibilitate de propagare și la anexa alăturată. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, militarii au reușit să evacueze o butelie cu gaz, însă casa a fost distrusă complet.

Au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de 70 mp, mobilierul din cele trei camere și circa 2000 de kg de cereale. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la nivelul unei improvizații folosite pentru alimentarea cu energie electrică a anexei.

Casa a ars din temelii din cauza unui scurtcircuit electric | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.