Casă cuprinsă de flăcări într-o localitate doljeană

Luni, 30 Noiembrie 2020Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Casa cuprinsa de flacari intr o localitate doljeana | imaginea 1 Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă ce aparținea unui cetățean din comuna Gherceşti, sat Ungurenii Mici.

La sosirea echipajelor de pompieri, ardea casa și mansarda, construite din lemn și cu învelitoare din tablă pe aproximativ 90 mp, fără posibilitate de propagare la vecinătăți.

În urma acestuia, au ars casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 90 mp, mobilierul din 4 dormitoare, aparatura electrocasnică, o centrală electrică, aproximativ 200 kg materiale textile și lenjerii.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată ca fiind un scurtcircuit electric (cablu electric neizolat sau cu izolația deteriorată față de materialele combustibile).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.