Două misiuni de stingere de incendii în cursul nopții

Vineri, 20 Noiembrie 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Doua misiuni de stingere de incendii in cursul noptii | imaginea 1 În cursul nopții de marţi spre miercuri, 18 noiembrie a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Cpt. Dumitru Croitoru" al județului Sibiu au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 2 incendii după cum urmează:

În jurul orei 01:00, pompierii militari ai Punctului de Lucru Avrig au intervenit de urgență, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și 1 echipaj SMURD, pe Valea Avrigului, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o cabană din lemn.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 2 ore, fără victime. La fața locului au intervenit în sprijin și membrii SVSU Avrig. A ars cabana în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 60 mp și o anexă de aprox 5 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

În jurul orei 04:00, pompierii Secției Mediaș au intervenit de urgență la ieșirea din localitatea Copșa Mică, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. La fața locului s-a intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și 1 echipaj SMURD.

Pompierii militari, sprijiniți de membrii SVSU Copșa Mică, au lichidat incendiul în aproximativ 1 oră. Din casă a fost extrasă în siguranță o butelie. Nu au fost semnalate victime. Proprietarul, cu atac de panică a primit îngrijiri medicale, fără a fi transportat la spital.

A ars o încăpere a casei (cameră), iar celelalte încăperi au fost degradate de fumul propagat de incendiu. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.