Incendii la două gospodării, gestionate de pompierii sălăjeni

Luni, 02 Noiembrie 2020Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Incendii la doua gospodarii  gestionate de pompierii salajeni | imaginea 1 Sâmbătă seara, 31 octombrie a.c., Punctul de Lucru și SVSU Sărmășag au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din localitatea Zalnoc. În sprijin a fost solicitat la faţa locului şi un echipaj de stingere de la Secţia Şimleu Silvaniei.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (conductor electric improvizat). Au ars circa 20 mp din acoperiş şi din structura acestuia şi un corp de mobilier.

Sâmbătă noaptea spre duminică, 1 noiembrie a.c., Garda Nuşfalău şi SVSU Crasna au intervenit la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării (depozit de furaje) din localitatea Mal. Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea focului deschis în spaţii deschise.

Au ars circa 500 baloţi mici şi 20 baloţi mari de plante furajere, acoperişul şi pereţii din scândură a anexei, peretele anexei învecinate şi alte bunuri (3 bidoane mari din material de plastic).

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.