Incendiu devastator la un depozit de rotobaloți

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Incendiu devastator la un depozit de rotobaloti | imaginea 1 Miercuri, 4 noiembrie a.c., la ora 11:41, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la un depozit de rotobaloți din localitatea Culciu Mare.

La fața locului s-au deplasat 8 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 6 pompieri voluntari aparținând SVSU Culciu, dar și reprezentanți ai Primăriei Culciu cu un excavator. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență, fiind cuprinse de flăcări mai multe materiale combustibile: rotobaloți de fân și paie.

Având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile depozitate, acțiunea de limitare și lichidare a incendiului a durat 5 ore, în tot acest timp, autospecialele făcând alimentare de la un hidrant stradal și din sursă naturală.

După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului efectul termic generat de jarul unei țigări. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, însă au ars 100 de rotobaloți de fân și paie și s-au degradat 50 de rotobaloți de fân și paie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.