Incendiu izbucnit în garajul unei locuințe din Vaslui

Joi, 05 Noiembrie 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Incendiu izbucnit in garajul unei locuinte din Vaslui | imaginea 1 Duminică seara, 1 noiembrie a.c., a izbucnit un incendiu în garajul unei locuințe din Vaslui.

Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la garajul unei locuințe din municipiul Vaslui, cartier Moara Grecilor, strada Nicolae Tonitza.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul garajului și al unei bucătării, existând pericolul de propagare la nivelul locuinței aflate deasupra. Proprietarii locuinței se autoevacuaseră. În interiorul garajului se afla și o butelie de fabricație sovietică, care ardea. După aproximativ 20 minute, incendiul a fost lichidat.

Au ars un frigider, un șifonier, trei rastele din material lemnos, o ușă, două ferestre, unelte și scule, diverse textile. Au fost degradate: o mașină de spălat, tencuiala de pe o suprafață de aproximativ 40 metri pătrați, diverse produse din material plastic și textile, două biciclete, o trotinetă electrică.

Intervenția a fost îngreunată de existența unui zid la unul din capetele drumului privat pe care se afla imobilul, ceea ce a necesitat ca pompierii să înconjoare alte trei străzi. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

Incendiu izbucnit in garajul unei locuinte din Vaslui | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.