Intervenție dificilă la un incendiu izbucnit la o şcoală gimnazială

Luni, 02 Noiembrie 2020Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Interventie dificila la un incendiu izbucnit la o scoala gimnaziala | imaginea 1 Peste 30 de pompieri militari, cu 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 echipaj de prim ajutor și o autoscară mecanică, alături de 20 de pompieri voluntari aparținând localităților Șona, Sîncel, respectiv Jidvei, s-au luptat joi, 29 octombrie a.c., cu flăcările amenințătoare ce au cuprins acoperișul școlii din localitatea Sîncel.

40 de elevi, 5 cadre didactice și 2 cadre auxiliare au fost evacuate din interiorul clădirii, aceştia aflându-se în afara oricărui pericol. Forțele de intervenție au intervenit de-a lungul a 3 ore pentru a putea pune capăt flăcărilor ce au cuprins nivelul superior, respectiv acoperișul școlii. Se adresează pe această cale mulțumiri SVSU Șona, Sîncel și Jidvei pentru sprijinul acordat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.