Intervenţie dificilă la un incendiu izbucnit la un parc de dezmembrări auto

Joi, 26 Noiembrie 2020Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Interventie dificila la un incendiu izbucnit la un parc de dezmembrari auto | imaginea 1 Marţi dimineaţa, 24 noiembrie a.c., la ora 03:15, pompierii buzoieni au intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță S.M.U.R.D., pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un parc de dezmembrări auto pe raza localității Vadu Pașii, județul Buzău.

Intervenția s-a desfășurat în condiții deosebite din cauza emisiilor mari de fum și a direcției vântului care intensifica flăcările la autoturismele incendiate. S-a reușit, într-un interval de timp relativ scurt, stingerea incendiului, fiind afectate un număr de aproximativ 27 autoturisme.

Au fost salvate clădirile și mașinile din vecinătate. În urma cercetărilor efectuate, a fost stabilită cauza probabilă de incendiu, aceasta fiind scurt-circuitul electric produs la instalația electrică a unui container – vestiar din apropiere.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.