Nu lăsaţi animalele închise în locuri de unde nu se pot salva!

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Nu lasati animalele inchise in locuri de unde nu se pot salva | imaginea 1 În dimineața zilei de miercuri, 11 noiembrie a.c., salvatorii din cadrul Detașamentului Râmnicu Sărat, prin apel la 112, au fost solicitați în jurul orei 08:00, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în zona pieței de pe raza municipiului Râmnicu Sărat.

Ajunși la fața locului, au constatat că incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul și au început imediat localizarea acestuia.

Incendiul a fost stins în limitele găsite, fără a fi puse în pericol și alte autoturisme din vecinătate, dar din nefericire, în portbagajul autoturismului au fost găsite râmășițele unui câine, cel mai probabil decedat ca urmare a gazelor toxice și fierbinți generate de focar.

În urma cercetărilor efectuate, a fost stabilită cauza probabilă de incendiu, aceasta fiind scurt-circuitul electric produs la instalația electrică a autoturismului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.