O femeie a fost salvată dintr-o fântână adâncă şi îngustă

Marți, 10 Noiembrie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

O femeie a fost salvata dintr o fantana adanca si ingusta | imaginea 1 O femeie în vârstă de 79 ani a fost salvată dintr-o fântână adâncă de circa opt metri. S-a întâmplat în dimineaţa zilei de sâmbătă, 7 noiembrie a.c., în satul Sârbi, comuna Vlăsinești.

Alarma a fost dată de două vecine care treceau prin dreptul gospodăriei și au auzit strigătele de ajutor.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, cu accesorii specifice și o ambulanţă SMURD, dar și pompierii voluntari din comună. Cu ajutorul accesoriilor specifice, în mai puțin de zece minute, bătrâna a fost adusă la suprafață. Aceasta era conștientă, a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Intervenția a fost una extrem de dificilă, având în vedere faptul că fântână era foarte îngustă, având diametrul de cca. 40 cm.

O femeie a fost salvata dintr o fantana adanca si ingusta | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.