O persoană şi-a prins accidental o mână la un utilaj agricol

Marți, 10 Noiembrie 2020Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

O persoana si a prins accidental o mana la un utilaj agricol | imaginea 1 Sâmbătă, 7 noiembrie a.c., în jurul prânzului, Detaşamentul de Pompieri Zalău a intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la nişte deşeuri din curtea unui operator economic, din localitatea Crişeni.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (depozitarea jarului în apropierea materialelor combustibile). Au ars mai multe deşeuri din fibră de sticlă, un rezervor gol şi a fost afectat un autoturism.

În aceeaşi zi, dar seara, Garda Hida şi Punctul de Lucru Sânmihaiu Almaşului au intervenit pentru a salva o persoană care şi-a prins accidental o mână la un utilaj agricol (culegătoare de porumb) în localitatea Racâş.

În sprijin au fost solicitate echipajul TIM şi un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Zalău. Persoana a fost eliberată şi predată echipajului de terapie intensivă mobilă, care a transportat pacientul la UPU Cluj Napoca.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.