O zi de sâmbătă cu incendii fără victime, la două case

Marți, 24 Noiembrie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

O zi de sambata cu incendii fara victime  la doua case | imaginea 1 Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., la ora 12:42, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la o casă de locuit de pe strada Bacovia din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 8 subofiţeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Odată ajunse la fața locului, foțele profesioniste au gasit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul unei camere de baie. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric la un cablu electric defect.

În urma evenimentului, din fericire nu au fost înregistrate victime, însă au ars: parțial ușa de la camera de baie și materialele textile din încăpere și s-au degradat pereții din încăpere.

Un al doilea incendiu a izbucnit tot sâmbătă, 21 noiembrie a.c., la ora la 13:54, la o casă de locuit din localitatea Medișa. La fața locului au intervenit 8 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul sau scânteile provenite din coșul de fum. Incendiul nu s-a soldat cu victime, însă au ars: structura din lemn a acoperișului, tavanul (aproximativ 100 mp), mobilierul dintr-o cameră și din cămară. S-au degradat pereții, un geam și două uși.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.