Proiectil exploziv descoperit în urma unor săpături la rețeaua de gaze

Joi, 05 Noiembrie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Proiectil exploziv descoperit in urma unor sapaturi la reteaua de gaze | imaginea 1 Marţi, 3 noiembrie a.c., echipa pirotehnică din cadrul I.S.U. Vrancea a executat o misiune în comuna Străoane, după ce o echipă de lucrători, care efectuau săpături la rețeaua de gaze, a descoperit un element de muniție.

Specialiștii pirotehniști au asanat un proiectil exploziv calibru 152 mm. Muniția a fost preluată și transportată în condiții de siguranță la depozitul special amenajat, în vederea distrugerii.

Pompierii vrânceni reamintesc cetățenilor că, pentru prevenirea accidentelor în cazul descoperirii de muniție neexplodată, au obligația să asigure zona, fără a o atinge, deoarece aceasta prezintă încă pericol de explozie și să anunțe imediat evenimentul la numărul unic de urgență 112.

Proiectil exploziv descoperit in urma unor sapaturi la reteaua de gaze | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.