Respect, Plutonier major Cătălin Vrânceanu!

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Respect  Plutonier major Catalin Vranceanu | imaginea 1 Sâmbătă, 07 noiembrie a.c., în jurul orei 16:17, pompierii romașcani au fost înștiințaţi despre producerea unui incendiu la un autoturism în satul Izvoru, din comuna Ion Creangă.

Echipajul de pompieri care se deplasa către locul solicitării, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, a fost întors din drum, deoarece incendiul a fost localizat și lichidat de către un coleg, plutonierul major Cătălin Vrânceanu, care se afla in timpul liber.

Acesta efectua activități gospodărești în grădina casei sale și a observat incendiul ce se manifesta la un autoturism, produs la o distanță de aproximativ de 50 m de casa lui. Incendiul se manifesta la compartimentul motor și exista posibilitatea propagării la întregul autoturism.

Cătălin a intervenit prompt, localizând și lichidând incendiul, nemaifiind necesară intervenția colegilor de la Roman.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.