TIR încărcat cu 22 tone de vin, răsturnat în afara părții carosabile

Joi, 05 Noiembrie 2020Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

TIR incarcat cu 22 tone de vin  rasturnat in afara partii carosabile | imaginea 1 În perioada 02 – 03 noiembrie a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău au gestionat 32 de evenimente, după cum urmează:

  • 1 misiune de stingere incendiu la care a participat Detașamentul de Pompieri Buzău;
  • 19 de cazuri S.M.U.R.D. pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;
  • 8 activități de control/informare a populației;
  • 1 recunoaștere la obiectiv;
  • 3 alte situații de urgență.

În această perioadă, pompierii continuă să asigure suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Buzău.

La ora 17:24, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău a fost solicitat să intervină pe DN2-E85, între localitățile Costești și Cioranca, în urma unui eveniment rutier. Ajunși la locul evenimentului, au constatat că un TIR încărcat cu 22 tone de vin se afla răsturnat în afara părții carosabile.

După recunoașterea la fața locului, aceștia nu au identificat victime, șoferul autoevacuându-se înaintea sosirii echipajului de pompieri. Concomitent, s-a dispus măsura decuplării bornelor bateriei pentru a evita un eventual incendiu, în condițiile în care existau mici scurgeri de carburanți. Misiunea s-a încheiat 30 de minute mai târziu, după înlăturarea tuturor posibilelor pericole.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.