Trei case de lemn au ars într-un incendiu devastator

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Trei case de lemn au ars intr un incendiu devastator | imaginea 1 Duminică, 8 noiembrie a.c., în jurul orei 16:15, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Nr. 2 Toplița au fost solicitați să intervină în sprijin pentru limitarea efectelor unui incendiu produs în satul Neagra, comuna Lunca Bradului, județul Mureș.

Forțele operative din cadrul ISUJ Mureș și Harghita au acționat unitar, timp de aproape trei ore, pentru lichidarea incendiului, în urma căruia au ars: 3 case, construite din lemn, cu o suprafață de circa 50 mp fiecare, precum și bunurile din interiorul acestora: mobilier, articole de îmbrăcăminte, aparatură electronică și electrocasnică.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs de un cablu, conductor electric improvizat. Prin intervenţia promptă a pompierilor s-au salvat și protejat bunuri materiale, în valoare de aproximativ 30.000 lei, pagubele materiale fiind evaluate la circa 20.000 lei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.