Utilaje de prelucrare a lemnului au ars într-un incendiu la un atelier

Marți, 24 Noiembrie 2020Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Utilaje de prelucrare a lemnului au ars intr un incendiu la un atelier | imaginea 1 Un atelier de tâmplărie a luat foc în localitatea Sântandrei din judeţul Hunedoara, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 21 noiembrie a.c.

Patru echipaje de pompieri ale Detaşamentului Deva şi voluntari ai SVSU Simeria s-au deplasat, în grabă, la locul în care se manifesta incendiul, imediat după observarea şi anunţarea acestuia. La sosire, echipajele de intervenţie au găsit arderea extinsă la acoperişul atelierului, cu o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi.

În aproximativ o oră, pompierii au reuşit lichidarea incendiului care a distrus acoperişul atelierului şi mai multe utilaje de prelucrare a lemnului. În acest incendiu nicio persoană nu a suferit arsuri sau intoxicare cu fum. După stingerea incendiului, pompierii au concluzionat că, cel mai probabil, arderea a fost generată de scântei provenite de la o sobă amplasată în incinta halei.

Utilaje de prelucrare a lemnului au ars intr un incendiu la un atelier | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.