Au salvat un câine dintr-o fântână şi un cal dintr-un bazin cu apă

Luni, 07 Decembrie 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Au salvat un caine dintr o fantana si un cal dintr un bazin cu apa | imaginea 1 Sâmbătă, 28 noiembrie a.c., pompierii mehedințeni au intervenit pentru salvarea unui câine, căzut într-o fântână dezafectată, cu o adâncime de circa 25 de metri, pe raza localității Scăpău, dar și pentru salvarea unui cal, căzut într-un bazin cu apă, de circa un metru adâncime, în orașul Strehaia. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au reușit extragerea în siguranță a animalelor.

Pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină, în minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României și sărbătoarea Sfântului Andrei, pentru salvarea a trei animale, la trei accidente rutiere, stingerea a două incendii, transportarea unor persoane supraponderale cu probleme medicale, dar și pentru acordarea asistenței medicale de urgență unui număr de 47 de persoane care au solicitat ajutorul apelând numărul unic de urgență 112.

Totodată, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, cadrele ISU Mehedinți au efectuat 90 de misiuni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.