Casa i-a ars în totalitate, după ce a aprins focul şi a plecat la vecin

Joi, 17 Decembrie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Casa i a ars in totalitate  dupa ce a aprins focul si a plecat la vecin | imaginea 1 Atenție la jarul căzut din sobă! Casa unui tânăr din satul Poiana, orașul Flămânzi, a fost distrusă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile.

S-a întâmplat miercuri, 9 decembrie a.c., când bărbatul a aprins focul în sobă și a plecat la un vecin. Câteva minute mai târziu a observat flăcările și a sunat la 112 după ajutor.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă și o patrulă mixtă Poliție - Jandarmerie.

În timp ce pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului și înlăturarea pericolului de explozie, din locuință fiind scoasă o butelie, echipajul mixt, format dintr-un polițist și un jandarm, a acționat pentru îndepărtarea persoanelor care s-au adunat în proximitatea locuinței care era cuprinsă de flăcări.

La intervenție a participat și un pompier din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, care era în concediu de odihnă. Plutonier adjutant Constantin Anușcă locuiește în localitate, a auzit sirenele autospecialei de pompieri, și-a sunat colegii și s-a alăturat echipajului de intervenție.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.