Coşul de fum a provocat un incendiu cu pagube majore

Luni, 07 Decembrie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Cosul de fum a provocat un incendiu cu pagube majore | imaginea 1 𝐂𝐨𝐬̦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐟𝐮𝐦 𝐧𝐞𝐢𝐳𝐨𝐥𝐚𝐭 𝐜𝐨𝐫𝐞𝐬𝐩𝐮𝐧𝐳𝐚̆𝐭𝐨𝐫 𝐟𝐚𝐭̦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐛𝐮𝐬𝐭𝐢𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐯𝐨𝐜𝐚𝐭 𝐮𝐧 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐝𝐢𝐮 𝐜𝐮 𝐩𝐚𝐠𝐮𝐛𝐞 𝐦𝐚𝐣𝐨𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐨 𝐠𝐨𝐬𝐩𝐨𝐝𝐚̆𝐫𝐢𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐅𝐚𝐫𝐚𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞.

Evenimentul a fost anunțat în dimineața zilei de miercuri, 2 decembrie a.c., iar pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 350 mp, cuprinzând locuința și anexele. În timpul intervenției, paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex feminin, în vârstă de 63 de ani, care suferise un atac de panică, dar care a refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 13:00. În urma evenimentului au ars: etajul și acoperișul locuinței în suprafață de aproximativ 200 mp, precum și bunurile aflate în interior, bunurile dintr-un garaj și camera centralei termice. Pe timpul intervenției au fost evacuate 3 butelii și un tub de oxigen.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.