Incendiu generalizat la un adăpost de animale, pornit de la afumătoare

Vineri, 25 Decembrie 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Incendiu generalizat la un adapost de animale  pornit de la afumatoare | imaginea 1 Duminică seara, 20 decembrie a.c., pompierii Secției Mediaș au intervenit de urgență cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă în zona de câmp din afara municipiul Mediaș, str. Piscului FN pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o afumătorie și anexe gospodăreşti în care erau adăpostite animale.

La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la anexele gospodărești, pe o suprafață de aproximativ 25 mp. Au ars animalele, circa 10 găini și 1 iepure. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de jar, scântei de la afumătoria nesupravegheată.

Tot duminică, 20 decembrie a.c., pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit alături de voluntarii Cisnădie cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la anexă gospodărească și acoperiș casă de locuit, Cisnădie, str. Stupului.

Incendiul s-a manifestat generalizat la întregul acoperiș al casei și al anexei. Nu au existat victime, iar incendiul a fost localizat cu promptitudine și forțele au lucrat pentru lichidarea acestuia.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.