Incendiu puternic la terasa din lemn a unui restaurant din Lupeni

Marți, 15 Decembrie 2020Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu puternic la terasa din lemn a unui restaurant din Lupeni | imaginea 1 Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, 10 decembrie a.c., la terasa din lemn a unui restaurant din Lupeni.

Imediat după anunţarea incendiului la 112, în jurul orei 02.00, s-au deplasat la locul indicat de apelant 6 echipaje, ale Detaşamentului Petroşani şi ale Gărzii Lupeni, alcătuite din 18 pompieri. Echipele de intervenţie au acţionat cu 3 autospeciale de stingere, o autoscară, o ambulanţă tip B2 şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

La momentul sosirii echipajelor, la imobilul situat pe Aleea Plopilor din Lupeni, incendiul se manifesta cu violenţă la terasa din lemn, pe un nivel, a unui restaurant cu o suprafaţă de 150 metri patraţi. Arderea a fost atacată din exterior, din mai multe puncte, fiind evitată propagarea acesteia la întregul restaurant.

Incendiul, generat de un scurtcircuit, a distrus structura din lemn a terasei şi mobilierul din lemn aflat în interior. Nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum. Paznicul locaţiei şi două animale de companie s-au evacuat în timp util. Operaţiunile de stingere s-au întins pe aproximativ 2 ore.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.