Incendiu violent şi generalizat la un magazin

Sâmbătă, 12 Decembrie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Incendiu violent si generalizat la un magazin | imaginea 1 Profesionalismul Detașamentului Arad și-a spus cuvântul, mai multe imobile fiind salvate din “ghearele” focului.

Marţi, 8 decembrie a.c., Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu 3 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție și salvare la înălțimi, 1 autospecială SMURD pentru protecția personalului propriu, cu sprijinul a două autospeciale de stingere de la Detașamentul Ineu şi 1 de la SVSU Pecica.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent si generalizat la întreg magazinul, favorizat de prezența materialului combustibil (marfa depozitată în magazie şi podul magazinului) şi de tehnica de construcţie (pereţi portanți, fără planşeu despărțitor rezistent la foc), pe aproximativ 300 mp, cu posibilitatea de propagare la imobilele învecinate.

Intervenția s-a efectuat cu dificultate din cauza nefuncţionării hidranţilor. Incendiul a fost stins după aproximativ 3 ore, fără a se propaga la construcțiile învecinate. Cauza probabilă este în curs de stabilire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.