Nicio misiune nu e dificilă când o viață poate fi salvată

Luni, 14 Decembrie 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Nicio misiune nu e dificila cand o viata poate fi salvata | imaginea 1 În cursul zilei de joi, 10 decembrie a.c., un apel venit pe numărul de urgență 112 a condus echipajele de salvatori ale Detașamentului Sibiu spre o nouă misiune de salvare a unei vieți: un câine blocat în canalul de beton al unui șanț stradal de colectare a apei pluviale din localitatea Roșia, strada Curți.

Odată ajunși la fața locului, pompierii militari au constatat că misiunea urma să fie una dificilă. Micul patruped era blocat într-un canal pluvial betonat, la o distanță de aproximativ 1,5 metri de gura de intrare.

După evaluarea situației, salvatorii nu au stat pe gânduri şi au intervenit cu accesoriile din dotare, au străpuns placa de beton de aproximativ 20 cm, realizând o gaură suficient de mare pentru extragerea în siguranță a simpaticului animal.

Bucuria salvatorilor și a stăpânilor a fost cu atât mai mare cu cât „poznașul”, care nu e la prima aventură, a fost salvat în siguranță fără probleme sau răni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.