O viață a luat naștere chiar sub ochii paramedicilor SMURD

Marți, 15 Decembrie 2020Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

O viata a luat nastere chiar sub ochii paramedicilor SMURD | imaginea 1 Sâmbătă, 12 decembrie a.c., pompierii argeşeni au fost solicitați să intervină cu un echipaj de prim ajutor calificat la o femeie de 25 de ani din Bughea de Jos, care prezenta stare de rău.

Ajunși la locul evenimentului, au preluat pacienta, i-au acordat îngrijiri medicale și au început drumul spre spital. Surpriză, în drumul spre spital, o viață a luat naștere chiar sub ochii paramedicilor SMURD. Femeia și copilul acesteia au fost transportați la spital.

Aceștia au luat parte la un eveniment cum rar se mai întâlnește, aducerea unui suflet pe lume, chiar într-o ambulanță SMURD. În sprijin s-a deplasat și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Reprezentanţii ISU Argeş sunt mândri de colegii lor care au gestionat misiunea cu un profesionalism exemplar: Comandant echipaj Plt. maj. Rauta Claudiu, Plt. adj. Stancovici Ionuţ și Plt. adj-şef Popescu Sorin.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.