Oamenii potriviți la locul potrivit

Luni, 28 Decembrie 2020Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Oamenii potriviti la locul potrivit | imaginea 1 În Ajunul Crăciunului, în timp ce se întorcea dintr-o misiune specifică desfășurată în comuna Oituz, echipa pirotehnică a ISUJ Bacău a fost martora unui eveniment rutier, în dreptul localității Coman.

Un conducător auto a pierdut controlul volanului, astfel încât autoturismul pe care îl conducea a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-o zonă împădurită.

Fără a sta pe gânduri, pompierii pirotehniști au oprit și au sărit în ajutorul bărbatului care a suferit răni vizibile. Salvatorii au luat toate măsurile pentru a scoate victima în siguranță din autoturismul avariat, precum și pentru evitarea producerii unui incendiu.

De asemenea echipa pirotehnică a acordat primul ajutor conducătorului auto până la sosirea echipajului medical. Prin reacția promptă, rapidă și eficientă a pompierilor, cineva s-a întors acasă de Sărbători.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.