Pagube însemnate la un atelier de reparaţii auto în urma unui scurtcircuit

Marți, 22 Decembrie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Pagube insemnate la un atelier de reparatii auto in urma unui scurtcircuit | imaginea 1 Un incendiu puternic, provocat cel mai probabil de un scurtcircuit electric, a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 16 decembrie a.c., la un atelier de reparații auto din localitatea Adjudu Vechi.

Evenimentul a fost anunțat, prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 07:00. Pentru gestionarea situației de urgență semnalate, la adresa indicată au fost mobilizate, cu operativitate, 3 echipaje de pompieri militari.

Astfel, la locul intervenției s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD din cadrul Secției de Pompieri Adjud. Totodată, în sprijinul pompierilor militari a acționat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Adjud.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, pe o suprafață de circa 180 mp, cuprinzând o hală construită din panouri tip sandwich și o anexă din BCA. Echipajele de pompieri au localizat în cel mai scurt timp incendiul și, după circa 4 ore, au reușit să lichideze focarele.

În urma evenimentului au ars: o hală în suprafață de 150 mp, o anexă în suprafață de 30 mp, 1 autoturism aflat în interiorul halei, 1 elevator, precum și mai multe echipamente, scule și accesorii auto printre care: 1 generator trifazic, 2 aparate de sudură, 2 prese hidraulice etc. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.