Respect, Iulian, Cristinel, Radu și Constantin!

Sâmbătă, 12 Decembrie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Respect  Iulian  Cristinel  Radu si Constantin | imaginea 1 Iulian, Cristinel, Radu și Constantin, îngerii păzitori ai unui tânăr de 22 de ani! Când ești pompier, tura de serviciu nu se termină niciodată, după 24 de ore. Misiunile de salvare continuă, ori de câte ori întâlnești oameni care au nevoie de ajutorul tău.

Joi dimineață, 3 decembrie a.c., patru pompieri din cadrul Punctului de Lucru Dărăbani au devenit îngerii păzitori ai unui tânăr de 22 de ani, rămas încarcerat în autoturismul pe care îl conducea, după ce s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Plutonier adjutant Iulian Radu, plutonier adjutant-șef Cristinel Ivănescu, plutonier adjutant Radu Antoniac și plutonier major Constantin Ștefură se îndreptau spre casă. La ieșirea din Dărăbani spre Dorohoi, au observat, pe marginea drumului, un autoturism grav avariat. Au oprit și s-au apropiat de mormanul de fiare.

„În interior am găsit o singură persoană, conducătorul auto. În urma impactului, a fost aruncat pe scaunul din dreapta, iar picioarele erau prinse sub volan. Era conștient și acuza dureri la nivelul șoldului stâng. Am imobilizat victima și am extras-o în siguranță din mașină. Exact în acel moment, la fața locului a ajuns și echipajul Serviciului Județean de Ambulanță, care a preluat victima”, a povestit unul dintre colegi. Cei patru pompieri au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, deconectând bornele bateriei.

Iulian, Cristinel, Radu și Constantin au dovedit că sunt adevărați salvatori de vieți, oameni care au transformat profesia în vocație, care demonstrează cetățenilor că pompierii sunt alături de ei, nu numai atunci când își desfășoară misiunile specifice serviciului, ci și în afara acestuia, cu aceeași abnegație, curaj și devotament, motiv pentru care reprezentanţii ISU Botoşani îi asigură de întreaga lor prețuire și respect!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.