Timpul se măsoară în secunde când este vorba de salvarea unei vieți!

Marți, 22 Decembrie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Timpul se masoara in secunde cand este vorba de salvarea unei vieti | imaginea 1 Timpul se măsoară în secunde, mai ales atunci când este vorba despre salvarea unei vieți! Știu foarte bine acest lucru paramedicii SMURD care ajung la unele cazuri grave și doar viteza de reacție și o foarte bună pregătire pot face diferența dintre viață și moarte.

În după-amiaza zilei de miercuri, 16 decembrie a.c., paramedicii din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași au preluat cazul unei femei, în vârstă de 68 de ani, din localitatea Isvoarele. Au găsit-o inconștientă, în stop cardio-respirator, lângă sora sa care începuse deja manevrele de resuscitare.

Au continuat procedurile și, după aproximativ 40 de minute, inima femeii a început să bată din nou. Cu puls și respirație, aceasta a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital.

Plt. adj.-șef Buzea Marian, plt. adj. Rădoi Daniel și plt. maj. Drăgan Marius sunt cei care au intervenit în acea zi. Pentru ei, tura de serviciu continuă, dar se gândesc în continuare la pacientă și la familia acesteia.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.