Un incendiu violent a cuprins un atelier de tâmplărie

Sâmbătă, 12 Decembrie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Un incendiu violent a cuprins un atelier de tamplarie | imaginea 1 Duminică, 6 decembrie a.c., Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit, cu sprijinul SVSU Pecica, în orașul Pecica, cu 3 autospeciale de stingere şi 1 autospecială SMURD, pentru stingerea unui incendiu la un atelier de tâmplărie și brichete de încălzire.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat și violent, favorizat de prezența materialului combustibil și observarea târzie.

Incendiul a fost localizat de către pompierii voluntari din Pecica și stins cu ajutorul echipajului de la Detașamentul Arad după aproximativ două ore. Cauza probabilă a fost un “scurtcircuit electric la un cablu electric neizolat sau care prezintă defecțiuni”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.